Private label

Produkter med din etiket, dit logo og dit brand

Produkter med din etiket, dit logo og dit brand

Promal har mangeårig erfaring med, at producere varer til og for forhandlere og grossistvirksomheder i norden, med kundernes egne etiketter.

Vi trykker selv enkle sort/hvide etiketter, i små oplag, uden væsentlige meromkostninger.

Vi kan også være behjælpelige med design og tryk af flotte, professionelle farveetiketter, med dit eget logo og varenavn. Med nutidens digitale trykketeknikker er etiketter i beskedne oplag betydelig billigere end man umiddelbart forestiller sig.

Du betaler etiketterne og vi sætter dem på ifm. leveringen - en unik mulighed for dig som forhandler, der måske kun ønsker en enkelt palle ad gangen. - ring og snak med os om mulighederne.

Ikke kun maling og træbeskyttelse kan leveres med dine etiketter men også fugemasse, skum, spray, klæber og andre produkter fra Den Braven, kan leveres med din label - spørg os om detaljerne.

Et Private label er ikke nødvendigvis bare en etiket. I stigende grad trykkes/litograferes direkte på emballagen, både på plastspande, metalspande og fugepatroner.

Kravene til ordrestørrelse og lagerbinding er naturligvis højere, men for mange er det en oplagt mulighed - og så ser det helt igennem professionelt ud.

Neutrale etiketter - Produkter uden relationer


Som markedet har udviklet sig, har mange farvehandlere behov for alternativer, til de relative dyre mærkevarer, der skal være i butikken. Det giver mulighed for, at tage konkurrencen op, med varehusenes stigende salg af maling og malevarer.

Promal kan levere produkter i neutral emballage, til de forhandlere, der ønsker den mulighed.
På emballagen vil altid kunne reklameres med, at malingen er fremstillet i Danmark.