Profil

Maling og træbeskyttelse - til det danske marked

Promal A/S er en fuldstændig danskejet virksomhed, der primært producerer til det danske og skandinaviske marked.

Med fagligt dygtigt personale og håndværksmæssig baggrund, både på kontoret og i produktionen, kender vi udfordringer som farvehandleren, maleren og gulventreprenøren kan møde. Derfor kan vi bidrage med råd, hjælp og vejledning i øjenhøjde.

Fabrikken har til huse i Holstebro, hvor den har ligget siden 1936. Med sine flade virksomhedsstruktur, er der kort fra idé til løsningsforslag og fabrikken kan lynhurtigt stille om og producere med din label, såfremt du har en rimelig volumen.

Et af Promals hovedområder er træbeskyttelser og olier, som vi har ekspertise og erfaring med siden den spæde begyndelse i 1936.

Produktionsudstyret til vandige væg- og loftmalinger, kom til huse i 90´erne og vi har mere end 20 års erfaring med topmoderne acryler og emulsioner.

Et andet, og stadigt voksende område, er 2-k og 3-k produkter til byggeriet, såsom epoxy og PU-gulvbelægninger. Men også til industrien og til off-shore, fremstilles specialprodukter til f.eks. injektion og vibrationsdæmpning.


White Labels - eget label - private label

Private label er et forretningsområde som Promal A/S viderefører, sideløbende med salget af maling, træbeskyttelse, tagmaling m.m. fra webshoppen www.maling.nu og www.promal.dk

Med et meget omfattende receptkatalog og mangeårig erfaring, kan Promal A/S tilbyde mange forskellige produkter indenfor maling, træbeskyttelse og lak, til fabrikkens kunder i Skandinavien.

Promals egne brands er: Lakryl, Lakrol, Promal, Profloor, Microcem, Viking og Sct. Croix.

Etiketter: Promal har lang erfaring med at producere varer til- og for forhandlere og grossistvirksomheder, med kundens egne etiketter påsat.
Vi kan, in-house,  trykke enkle sort/hvide etiketter i små oplag, uden væsentlige meromkostninger. Ligesom vi er behjælpelige, med design og tryk af flotte etiketter i farver med logo og egne varenavne.

Med dagens digitale trykketeknikker er etiketter, selv i beskedne oplag á 500-100 styk absolut økonomisk overkommelige.
Kunden betaler etiketterne, som Promal påsætter, i forbindelse med produktion eller levering - en unik mulighed, også for den forhandler, der kun kan bruge 800-1200 liter ad gangen - giv os et ring og drøft dine muligheder med os.

Promal A/S, hjælper gerne med design og tryk af dine etiketter, ligesom vi tilbyder at opbevare og påsætte etiketter på emballagen, når vi tapper din maling. Ønsker du selv at opbevare og påsætte dine etiketter, leverer vi gerne uetiketterede varer, udelukkende mærket med stregkode på låget.


Trykte emballager:  Et private label er ikke nødvendigvis bare en etiket. Dit eget label kan ofte trykkes direkte på emballagen, uanset om det er en plastspand, metalspand eller en fugepatron.

Krav til oplagsstørrelse er naturligvis højere, når emballagen skal trykkes, men det ser også langt mere professionelt ud.


Priser og prissætning:

Faktorer der er med til at afgøre prisen.

•  Indhold – mængde (9 eller 10 ltr i en 10 ltrs spand)
•  Emballage
•  Tryk/etiket
•  Mængde (Opstartsomkostninger)
•  Indhold – kvalitet (individuelt)

Indholdet og emballagen, samt afgifter og øvrige omkostninger, bestemmer prisen på varen. Som udgangspunkt er de første ca. 30 kr af prisen på en 10 ltrs spand, brugt til omkostninger, inden der er penge til råvarer.
- selve malingen (som vi kalder suppen), - består af vand/opløsningsmiddel og resten består af bindemidler og pigmenter, fyldstoffer, samt forskellige additiver.
Promal A/S  |   Joachim Wellers Vej 27   |   7500 Holstebro   |   Tlf: 96 10 50 80   |   CVR: 20669438   |   info@promal.dk